28 Mart 2015 Cumartesi

Kore Dizileri Aynılığı



1-Genelde ya kız erkekten hoşlanır ama erkek kızdan hoşlanmaz,yada erkek kızdan hoşlanır kız erkekten hoşlanmaz. 5-6 bölümde zıtlaşmalarını izleriz. Erkek kızla uğraşır,kızda erkekle. En son erkek kızın kalbini kırar ve böylece kız erkeği sevmekten vazgeçer,soğuk davranır. Bunun üzerine erkek kızdan hoşlanmaya başlar ve bir kaç bölümde erkeğin kızın peşinden koşmasını izleriz. Dizinin sonlarına doğru artık seyircilerin istediği olur ve sevgili olurlar. Yada sevgili olmazlar, kız başkasıyla yola devam eder.




2-Sevme stilleri hep aynıdır. Gifteki gibi kız erkeğin kafasına bir fıske atar yada erkek kızın. Çene altından köpek sever gibi severler^^ (inşallah ne demek istediğimi anlamışsınızdır.) Erkek kızı duvara sıkıştırır, öpecek gibi yapar fakat öpmez. Kız heyecandan erkeğin müsait bir yerine vurur ve komedi olayı başlar. 




3-Sırtta taşıma olayı illa ki romantik dizilerde vardır.Ama farklı nedenlerden dolayı taşıma vardır. Kız erkekten hoşlanır, erkek hoşlanmıyorum triplerine girer, kız erkeğin yanında yürürken ayağını incitir erkek taşımak zorunda kalır ve kalbi delice çarpar böylece sevdiğini anlar. Yada kız çok soju içer yürüyemez,erkek evine kadar taşır. Çok romantik bir hareket gerçekten ^^




4-Kızın ilk öpücüğü çok değerlidir ve neredeyse 20li yaşlarına kadar öpüşmez. Sonra karşısına bir adam çıkar. Ondan hoşlanmaya başlar ama kendisini hoşlanmıyorum diye inandırmayı dener. Erkekte kızdan hoşlanmaz. Hatta kıza gıcıktır. Beraber yürürlerken kızın ayağındaki topuktan dolayı kız dengesini kaybeder ve tam düşecekken erkek kızı belinden kavrar böylece dudakları birbiriyle buluşur. Kız ilk öpücüğüm bundan mı olacaktı diye nazlanırken aslında ikiside birbirinden bu sayede hoşlanır.




5- Kız yeni okula nakil olur ve okulda herkes tarafından sevilen bir çocuk vardır. Kız ilk başta çocuktan nefret eder, her zaman çocuğa gıcık olduğunu dile getirir. Çocukta kıza gıcıktır. Fakat kız zamanla çocuğu sever,erkekte kızı böylece sevgili olurlar.




6-Erkek her zaman cool cool bakışlar atar ve kızların beğenisini toplar. Bu bakışlar benim içimi eritiyor valla özellikle Hong Ki'nin bakışları^^ Tabii gifteki oppamın yerini değişmem oyş^^ 

1 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışında bulunmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil