19 Mart 2015 Perşembe

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.

Bir Kore'li ile Evlenmek ( Ne kadar iyi ? )

Tabi ki iyi değil ..Neden mi ?

Bir kere dizilerde gördüğümüz yakışıklı , duygusal , zengin çekikler çıkmayacak karşımıza .. (%85.9) En az Türk erkekleri kadar doğal , belki de kro biri olacak .. Sonuçta herkes iyi olacak diye bir şey yok ..

Evlendin .. Tamam hadi Korece öğren , yemek yapmayı öğren .. Hadi bunu yaptık diyelim ... Türklerin damak tadıyla Korelilerinki tamamen farklı...Sen kuru fasulye yerken o kimbab mı yiyecek ?

Gerçekten romantik , eğlenceli bir aşkınız olacağına inanıyor musun ? Aşk bitti , geriye ne kaldı şimdi ? şarkısını sana yolluyorum Kerem Cem ' den ..

En önemli şeyi unutmuşum : Din ! Bir kere farklı bir dinden biriyle evlenmen günah .. Ya da o veya sen dininizi değiştirmeyi kabul edecek misiniz ? Buna fedakarlık denirse kim böyle bir fedakarlık yapar ki ? 

Tamaam , cicim ayı bitti ; ne olacak ? Bir süre sonra zaten Kore'den sıkılacaksın , her şey sana normal ve basit gelecek .. Hem aileni de çok özleyeceksin .. Ver 3 kuruş bin otobüse git ! Yok yaa bu kolay olmayacak , hahaha ! 

Bir kadın hele de yabancı bir yerdeyse ayaklarının üzerinde tek başına durabilmeli .. İstediğin mesleği orada yapabilecek misin ya da ne kadar , nasıl ?

Hayatın , aşkın '' Düşlerimin Prensi ya da Playfull Kiss '' gibi olmayacak .. En iyisi bir Türkle evlenmek ve balayı için uzun bir Kore yolculuğuna çıkmak ... 

Bu konuya nerden nasıl geldim bilmiyorum... Günlük yazarken kendimi bu konuda buldum; sanırım kendime de sordum bunları. Eminim karşıt ya da aynı düşünenler var ama amacım şu mesajı iletmek: Kore'den soğuma ama Kore'ye çok bağlanma ! ^^

Sevgili Okurlarıma Bu Anlamlı ve Güzel Şiiri Göndermek İstiyorum:
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden…
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder